Gündem

“Yollarımız çamur içinde sesimizi duyun”

Gaziantep’in Dülük Mahallesi’nde yollar kış şartlarından dolayı çamur batağına döndü. Mahalle sakinleri haftalardır sokakların oluşan çukurlardan dolayı çamur bataklığına döndüklerini belirterek, yolların yapılması için Belediyeye müracaat ettiklerini ancak bir türlü sonuç alamadıklarını iddia etti.

20-12-2021 12:15
20-12-2021 13:02
GAZİANTEP
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bulunan Dülük Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar haftalardır çukur ve çamurlarla savaşıyor. Megahaber whatsapp ihbar hattına ulaşan Hasan Hüseyin Özdemir, isimli bir vatandaş, yolların kış şartlarından dolayı çamur içinde kaldığını bildirdi. 1 ay önce kanalizasyon çalışması yapılan yolların bir ay geçmesine rağmen düzeltilmediğini belirten, Hasan Hüseyin Özdemir, her gün çamur içinde evlerine ulaşabildiklerini kaydetti. 
Belediyeye defalarca müracaat etmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını dile getiren Özdemir; “Dülük mahallesi 23 nolu sokak üzerinde kanalizasyon çalışması yapıldı. Fakat yollar 1 aydan fazladır yapılmadı. Çamur içinde evlerimize ulaşıyoruz. Sesimizi duyun artık” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR