Gündem

Vali Gül'den önemli çağrı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından Covid-19 tedavi ve test ücretleri konusunda vatandaşlara çağrıda bulunurken bu çağrı özel hastanelere de sert bir uyarı olarak yorumlandı.

Vali Gül'den önemli çağrı!
20-12-2020 22:55

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından Covid-19 tedavi ve test ücretleri konusunda vatandaşlara çağrıda bulunurken bu çağrı özel hastanelere de sert bir uyarı olarak yorumlandı. Covid-19 tedavi masraflarını tamamının SGK tarafından ödendiğini dile getiren Vali Gül; vatandaşlara, kendilerinden talep edilen ücreti ödemeden şikayetçi olmaları çağrısında bulundu.

DERHAL ŞİKAYET EDİN
Vali Davut Gül Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile vatandaşa kendilerinden talep edilen Covid-19 tedavi masraflarını ödememe çağrısı yaptı. Covid-19 test ve ilaçları başta olmak üzere tedavi masraflarının tamamının Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödendiğine çağrı yapan Vali Gül, olası bir ücret talebinde vatandaşların bu ücreti ödememeleri ve şikayette bulunmaları çağrısında bulundu.

ÖZEL HASTANELERE UYARI OLARAK ALGILANDI
Hastalık belirtisi olmaksızın test yaptırmak isteyen vatandaşlardan en fazla 250 lira ücret alınabileceğini dile getiren Vali Gül'ün bu mesajı özel hastanelerin vatandaştan haksız yere talep ettikleri ücretlere bir gönderme ve uyarı olarak algılandı.

İŞTE VALİ GÜL'ÜN PAYLAŞIMLAR
“Testler ve ilaçlar başta olmak üzere Covid-19 tedavi ücretlerinin tamamı SGK tarafından ödenmektedir.”
“Hastalık belirtisi olmadan isteğe bağlı yapılan testlerde azami 250 TL alınabilmektedir.”
“Özellikle faturasız tek bir kuruş ödeme yapmadan şikayet edin lütfen.”


 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR