Spor

TFF'den 3 kulübe ihtar cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Antalyaspor, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ve Gaziantep Futbol Kulübü'ne harcama limitlerini aştıkları için ihtar cezası verildiğini duyurdu.

TFF'den 3 kulübe ihtar cezası
05-05-2021 22:11

TFF, Antalyaspor, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ve Gaziantep Futbol Kulübü'nün tahsis edilen Takım Harcama Limitlerini % 6'dan daha az aştıklarının tespit edildiğini ve söz konusu kulüplere ihtar cezası verilmesinin kararlaştırıldığını açıkladı. Ayrıca Alanyaspor, Beşiktaş, Denizlispor, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Göztepe, Kasımpaşa, Kayserispor, Konyaspor, Yeni Malatyaspor, MKE Ankaragücü, Rizespor ve Sivasspor'un limitler içerisinde hareket ettiği belirtildi.

TFF'nin resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"28 Haziran 2019 tarihinde yayınlanan 'Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı 89. Maddesinde' bulunan, 'Kulüplerin Takım Harcama Limitlerinin belirlenmesi' kapsamında talimata eklenen Ek.XII'de belirtilen prensiplere uygun olarak; Kulüplerin 2019/2020 futbol sezonuna ait Takım Harcama Limitleri 02 Eylül 2019 tarihinde belirlenip kulüplere tebliğ edilmiş ve aynı zamanda TFF'nin resmi internet sitesinde yayınlanmıştır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR