Magazin

Tancan ailesinin mutlu günü

Enerji Bakanı Müsteşar Yardımcısı Abdullah Tancan, muhteşem bir törenle oğlu Muhammet Enes Tancan’ı evlendirdi.

Tancan ailesinin mutlu günü
01-04-2018 15:54
Enerji Bakanı Müsteşar Yardımcısı Abdullah Tancan’ın oğlu Muhammet Enes Tancan ile gelin Nuran Yıldız, muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

’"

Ankara Afsor Salonu’nda yapılan nikah ve düğün merasimine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez, AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Canan Candemir Çelik, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çalık Holding Başkanı Ahmet Çalık, GSO Başkanı Adil Konukoğlu, GDO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, MB Holding Başkanı Muharrem Balat, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, GBC Başkanı Arif Kurt, Gaziantep OSB Başkan Yardımcısı Cengiz Şimşek, iş, ekonomi ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

’"

Ankara Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın kıydığı nikah merasiminde şahitlikleri Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Diyanet işleri eski Başkanı Mehmet Görmez, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer ve Canan Candemir Çelik yaptı.

’"

Aile yakınlarının yaptığı merasim sonrası ilahi ve semah gösterileri ile düğün organizasyonu devam etti.

Gaziantep doğumlu başarılı bir bürokrat olan Enerji Bakanı Müsteşar Yardımcısı Abdullah Tancan,  nikah ve düğün merasiminde bir araya gelen davetlilere unutulmaz bir gün geçirdi.

’"

Mega Medya Grubu olarak yeni çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR