Spor

Şenol Güneş: 'Açılış maçına çıkıyoruz, finale çıkmak istiyoruz'

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İtalya müsabakası öncesi yaptığı açıklamada açılış maçının önemli olduğunu ve bütün dünyanın gözünün bu karşılaşmada olacağını söyleyerek, “Açılış maçları unutulmaz, finaller unutulmaz. Finalde olmak istiyoruz

Şenol Güneş: 'Açılış maçına çıkıyoruz, finale çıkmak istiyoruz'
11-06-2021 02:31
EURO 2020'nin açılış karşılaşmasında Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalya Milli Takımı ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Stada girişinde birçok kez ateşinin ölçülmesine karşın, yeniden ateşinin ölçülmek istenmesine tepki gösteren Güneş, “4 kez ateşe bakılır mı? Buraya nasıl geldim ben?” ifadelerini kullandı. 2020 organizasyonunun 1 yıl gecikmeli olarak başladığını söyleyen Güneş, “Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz bu büyük organizasyona heyecan içinde ilk adımı atacağız.

Bu yolculuğun açılış maçında oynamak bizim için büyük bir gurur. Çeşitli meslek gruplarının önemini daha iyi anladık. Sağlık çalışanları, lojistik çalışanları, sporun emekçilerine teşekkür etmek istiyorum. Sayısız testler, zorlu yolculuklar yaşadık. Sosyal mesafe olmayan bir sporda her türlü riski alarak oynamaya çalıştılar. Her zaman umutlu olmak için direnç gösterdiler. Bütün toplumların da aynı direnç ve inançla pandemiden kurtulmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerine başladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR