Gündem

Sektörümüz eskisi gibi canlılık kazanacak

Gaziantep Milli Piyangocular Odası Başkanı Sabri Yıldırım, şu anda 7 farklı şans oyunu oynandığını ifade etti

Sektörümüz eskisi gibi canlılık kazanacak
08-06-2021 02:34
KKTC menşeili yeni bir şans oyunu şirketi kurulacağını vurgulayan Yıldırım, “Yeni şirket yüzde 8 komisyon veriyor ve bu oran bizi tatmin edebilir. Dolayısıyla üyelerimiz ile birlikte Şisal-Demirören Grubu’ndan ayrılıp yeni şirkete geçebiliriz ve sektörümüz eskisi gibi canlılık kazanabilir” dedi.

Üyelerimiz de hibe desteğinden yararlanmalı

Verilecek hibe desteğinden yararlanamayacaklarını vurgulayan Yıldırım, “Bu konuda Varlık Fonu ve Ticaret Bakanlığı’na yazı yazık ve Varlık Fonu, yardımcı olacağını söyledi. Seyyar bayilerimiz başta olmak üzere tüm üyelerimizin bundan faydalanmasını bekliyor ve istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ürün bulmada sıkıntı yaşanıyor

Başkan Yıldırım, istenildiği zaman ürün bulunamamasının sıkıntısının yaşandığını kaydederken, “Geçmiş dönemlerde istediğimiz zaman bilet bulmak imkanına sahiptik, ancak şu anda böyle bir imkânımız yoktur. Eksik olan ürünü sipariş ettiğimizde gelmesi en az 4-5 gün sürüyor ve kredi kartı ile ürün almamız yasaklandı, nakit para istiyorlar, bunlar bizim için büyük bir sorun. İstediğimiz anda ürüne ulaşmayı, kredi kartı ile alışveriş yapmayı ve komisyon oranlarımızın yükseltilmesini istiyoruz” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR