Spor

Şehreküstü Sapasağlam

Şehreküstü Futbol Okulu, öğrencilerini genel sağlık kontrolünden geçirdi.

Şehreküstü Sapasağlam
16-04-2018 12:06
Şehreküstüspor Kulübü geleceğin yıldızlarını Türk futboluna kazandırmak ve güçlü bir alt yapı oluşturmak için seçtiği futbolcu adaylarını sağlık kontrolünden geçirdi. Futbol Okulu’nda eğitim gören genç futbolcular Özel Kemal Bayındır Hastanesi’nde sağlık taramasından geçirilirken; öğrencilerin sağlık taramasından memnun oldukları gözlerinden okunuyordu.

’"

 

HERŞEY ALTPIDA BAŞLAR

 

Gençlerin genel sağlık kontrollerinin düzenli olarak yapılmasının önemine dikkat çeken hastane yetkilileri, özellikle sporcu sağlığı konusunda başta sporcular ve aileleri olmak üzere tüm spor kulüp yöneticilerine seslenerek “Son yıllarda futbol sahalarında görülen üzücü ölüm olaylarının önüne geçmek ve sporcu sağlığına alt yapıda gereken önemi vermek gerekir” dediler. 

’"

 

SÖNMEZ: SADECE FUTBOL ÖĞRETMİYORUZ 

 

Sağlık taraması ile ilgili olarak Şehreküstü Futbol Okulu Genel Koordinatörü Ayvaz Sönmez, bir açıklama yaparak; "Yaz döneminin girmesiyle birlikte öğrencilerimizi genel sağlık taramasından geçiriyoruz. Şehreküstü Futbol Okulu olarak öğrencilerimize eğitimin sadece futbol ayağını değil, daha geniş kapsamlı bir eğitim programı uyguluyoruz. Çocuklarımızın daha sosyal ve daha sağlıklı futbolcular olması ve kendilerini yetiştirmiş bireyler olması bizim önceliklerimizdir" dedi. 

’"

 

Sağlık Taraması uygulaması, öğrencilerin velileri tarafından da çok olumlu bir uygulama olarak değerlendirilirken; Şehreküstüspor Kulübü Yöneticileri de sporcuları sağlık kontrolünden geçiren Özel Kemal Bayındır Hastanesi yöneticilerine teşekkür etti. MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR