Gündem

Sağlık için 'küflenmeyen ekmek' projesi

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin TÜBİTAK Türkiye finallerinde ilk 5 sırada yer alan 4 projesi ödüle layık görüldü. Finale kalan çalışmalar arasında defne yaprağı ile küflenmeyen ekmek projesi dikkat çekti. Sürdürebilirlik bilinci ile geliştirilen proje ile uzun sü

Sağlık için 'küflenmeyen ekmek' projesi
11-06-2021 22:31

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri, TÜBİTAK Türkiye finallerinden gururla döndü. Türkiye finallerinde ilk 5 sırada yer alan 4 proje, hem takdir topladı hem de gelecek yılların çalışmalarını teşvik etti. Finalde psikoloji, coğrafya, biyoloji ve kimya alanlarında İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin 4 ayrı projesi ödüle layık görüldü.

“Teknoloji bağımlılığı-psikolojik sağlamlık ilişkisi” incelendiKolejin Giresun Kampüsü öğrencisi Buğra Kemal Korkut, Danışman Öğretmen Tuğçe Peker mentörlüğünde psikoloji alanındaki projesi ile üçüncü oldu. “Covid-19 döneminde lise öğrencilerinin teknoloji bağımlılıkları ile psikolojik sağlamlıkları arasındaki ilişki” projesi güncel sorunlara duyarlı bir gencin bilimsel vizyonu olarak alkışlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR