Kültür

Özkaplan, ’’Çok Kötü Günler Geçirdik Ama Ağlamakla Olmaz’’

Domotex Turkey Makine Halı Fuarı’nda yeni teknolojilere sahip halılarını sergileyen Özkaplan Halı’nın sahibi Zeynel Özkaplan, önemli açıklamalarda bulundu. Yaklaşık bir yıl önce fabrikalarında çıkan yangına da değinen Özkaplan, ’’yıkılmadık, ayaktayız’’dedi.

Özkaplan, ’’Çok Kötü Günler Geçirdik Ama Ağlamakla Olmaz’’
25-05-2015 19:18
Özkaplan Halı’nın sahibi Zeynel Özkaplan, geçen yıl 30 Haziran tarihinde sahip olduğu halı fabrikasında çıkan yangının etkisini hala tam olarak üzerinden atamadığını belirtti. Buna rağmen dimdik ayakta olduklarını söyleyen Özkaplan, küllerinden doğmuş gibi olduklarını da yaptığı açıklamalara ekledi. Uğradıkları zarara rağmen kimseyi işten çıkarmadıklarını ifade eden Zeynel Özkaplan şöyle devam etti: ’'Çok kötü günler geçirdik ama ağlamakla olmaz. Ağlamakla hiçbir şeyi geri getiremeyiz. Her ay yeni makinalar alarak azmimizi ve isteğimizi koruduk. Şuan 500 işçi çalıştırıyoruz ama bu sayıyı arttırmayı da hedeflerimizin arasına aldık. 

Suriye’deki savaşa da değinen Özkaplan, ’'Etrafımızda hem kriz hem de savaş var. Bu durum herkesi olduğu gibi bizi de olumsuz etkiliyor. İnşallah bütün sorunları aşarız. 35-40 ülkeye ihracat yapıyoruz. Ayrıca ihracat yaptığımız ülkelere bazı Avrupa ve Afrika ülkeleri de dahil’'dedi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR