Spor

Ozan Kabak'tan Wembley mesajı: “Wembley, kupa kaldırmanın adresi”

A Milli Takım'ın genç oyuncusu Ozan Kabak, Avrupa Şampiyonası öncesi finalin oynanacağı Wembley Stadyumu ile ilgili “Wembley Stadı kupa kaldırmanın adresi. İnşallah tekrar ayak basarız” dedi. Genç stoper, kariyer hedefiyle ilgili olarak ise Premier Lig ve BundesLiga'da forma giy

Ozan Kabak'tan Wembley mesajı: “Wembley, kupa kaldırmanın adresi”
09-06-2021 14:17

A Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını Almanya'da yaptığı kamp ile noktaladı. Ay-yıldızlı ekipte sezonu İngiltere ekiplerinden Liverpool'da tamamlayan genç oyuncu Ozan Kabak, Avrupa Şampiyonası ve milli takım ile ilgili İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. İlk olarak millilerin Antalya'da başlayan ve Almanya'da tamamlanan kamp dönemiyle ilgili konuşan Ozan Kabak, “Uzun bir kamp oluyor.

Şimdiden bazı arkadaşlarımız için 3 hafta oldu. Antalya'da kendi memleketimiz olduğu için daha rahattık ama Almanya'da çok güzel bir yere geldik. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İtalya maçına konsantre olmuş durumdayız. Rakibi enine boyuna analiz ettik. Kendi taktiğimize göre antrenmanlar yaptık. Çok heyecanlıyız. Sürekli kendi aramızda da konuşuyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR