Gündem

NATO'ya girmek isteyen İsveç'te skandal! Başkan Erdoğan'ın maketini astılar

NATO'ya girmek için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç'te, terör örgütü sempatizanları bir skandala imza atarak belediye binasının karşısına kurdukları mekanizmayla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketini astı.

NATO'ya girmek isteyen İsveç'te skandal! Başkan Erdoğan'ın maketini astılar
12-01-2023 14:23

Türkiye'nin, NATO üyeliği için terör örgütleriyle mücadele şartı koyduğu İsveç'te bir skandala imza atıldı. Terör örgütü sempatizanlarının sürekli gösteri ve yürüyüş yaptığı başkent Stockholm'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili akılalmaz görüntüler sosyal medyaya düştü.

ERDOĞAN'IN MAKETİNİ ASTILAR

İsveç'in başkenti Stockholm'da terör örgütü PKK sempatizanları belediye binasının önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Belediye binasının karşısına bir mekanizma koyan terör örgütü sempatizanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maketini astılar. Terör sempatizanları çektikleri bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştılar. 

DAHA ÖNCE DE KAFASINA SİLAH DAYAYAN PANKART ASMIŞLARDI

Terör örgütü yandaşlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yaptığı ilk skandal bu değil. 2017 yılında İsviçre'de Türkiye aleyhine protesto yapan terör sempatizanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğrultulmuş bir silah görseli ve 'Erdoğan'ı öldürün' yazılı pankart asmışlardı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR