Gündem

NATO'ya girmek isteyen İsveç'te alçaklık! Başkan Erdoğan'ın maketini astılar

NATO'ya girmek için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç'te, terör örgütü sempatizanları bir alçaklığa imza atarak belediye binasının karşısına kurdukları mekanizmayla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketini astı.

NATO'ya girmek isteyen İsveç'te alçaklık! Başkan Erdoğan'ın maketini astılar
12-01-2023 14:56

Türkiye'nin, NATO üyeliği için terör örgütleriyle mücadele şartı koyduğu İsveç'te büyük bir alçaklığa imza atıldı. Terör örgütü sempatizanlarının sürekli gösteri ve yürüyüş yaptığı başkent Stockholm'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili rezil görüntüler sosyal medyaya yansıdı.

ERDOĞAN'IN MAKETİNİ ASTILAR

Stockholm'da terör örgütü PKK sempatizanları belediye binasının karşısına bir mekanizma koyarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketini astı. Terör sempatizanları çektikleri bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. İsveç güvenlik görevlilerinin müdahale etmediği rezil eylem büyük tepki topladı. 

DAHA ÖNCE DE KAFASINA SİLAH DAYAYAN PANKART ASMIŞLARDI

İsveç'i adeta Kandil'e çeviren terör örgütü yandaşlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak gerçekleştirdiği ilk alçaklık bu değil. PKK'lı terörist sevicilerin rahatça yürüyüşler düzenlediği, PKK paçavralarını salladığı ve bebek katili Öcalan posterlerinin açıldığı İsveç'in yanı sıra diğer Avrupa Birliği ülkelerinde de benzer yönde çirkin manzaralar yaşanmıştı. 2017 yılında İsviçre'de Türkiye aleyhine protesto yapan terör sempatizanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğrultulmuş bir silah görseli ve 'Erdoğan'ı öldürün' yazılı pankart asmışlardı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR