Magazin

MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ‘canını sıkan’ ziyaret! ‘AK Parti kulisleri ikiye bölündü…’

Ahmet Takan, bugünkü köşesinde TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ziyaret etmesiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ‘canını sıkan’ ziyaret! ‘AK Parti kulisleri ikiye bölündü…’
05-02-2022 12:30

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın “Kabine’de revizyon sinyali”nin ardından Meclis BaÅŸkanı Mustafa Åžentop’un MÄ°T BaÅŸkanı Hakan Fidan ile görüşmesine dikkati çekti. “CumhurbaÅŸkanlığı sözcüsü Ä°brahim Kalın ile Hakan Fidan arasındaki DışiÅŸleri Bakanlığı koltuÄŸunu kapma mücadelesini sağır sultan bile biliyor” diyen Takan, kulislerin ikiye bölündüğünü yazdı.

“‘DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu gidiyor. Mustafa Åžentop, Hakan Fidan’ı yeni makamı için tebrik ziyaretine gitti’ diyenler ile ‘DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu gidiyor yerine Ä°brahim Kalın geliyor. Mustafa Åžentop, Fidan’ı teskin etmek için ziyarete gitti’” diyenler olduÄŸunu ifade eden Takan, “Basınla paylaşılan 2 kare fotoÄŸraftaki Hakan Fidan’ın yüz ifadelerine bakılırsa, Hakan Fidan çok arzuladığı DışiÅŸleri Bakanlığı koltuÄŸu için biraz daha bekleyecek gibi!.. EÄŸer baÅŸka sıkıntılar da yok ise…” görüşünü aktardı.

Yazının tamamı için tıklayın!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR