Gündem

Milli Birlik Cemiyeti Gaziantep Şubesi’nden İl Milli Eğitim Müdürü’ne ziyaret

Milli Birlik Cemiyeti Gaziantep Şubesi Yönetimi Kurulu, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’ye ziyarette bulunarak cemiyet ve kuruluş amacı hakkında bilgi verdi.

Milli Birlik Cemiyeti Gaziantep Şubesi’nden İl Milli Eğitim Müdürü’ne ziyaret
14-06-2017 11:32
Başkan M. Abdülkadir Katmerci, cemiyet hakkında vermiş olduğu bilgide, "Milletimizin birlik ve beraberliği tesis etmek üzere kurulan cemiyetimiz aslolan ve toplumumuzun kemikleşmiş tüm sorunlarına çözüm odağı olmak için inanan bir grup gönül ehli tarafından kurulmuştur. Cemiyet olarak diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile aramızda farkındalık oluşturmak için üyeliğimizin ilk şartı olan "Okuma" fiili konusunda hassasiyet ve özen gösteriyoruz. Toplumumuzun en büyük sorunları arasında gördüğümüz okumamak ve üretmemek her geçen gün önü alınamayan bir yara haline gelmektedir. Biz inanıyor ve biliyoruz ki globalleşen dünyamızda ülkemiz yerini korumak ve bir adım daha ileri gitmek istiyorsa bu iki konuya özen göstermek zorundadır. Cemiyet olarak önümüze koyduğumuz tüm hedefleri bugüne kadar gerçekleştirdik. İnşaAllah bundan sonra da tüm hedeflerimizi menziline ulaştırana kadar mücadele ruhu ile çalışıp yorulacak ve sonuçlandıracağız. Daha önce çalıştığı illerde mücadele ruhu ile hareket edip eğitim kavramının hakkını veren İl Milli Eğitim Müdürümüz şehrimiz için büyük bir şans olduğu kanısındayız. Şehrimizin en büyük sorunu olan eğitim konusunu çözüme kavuşturacağını umuyoruz. Milletimiz ve hemşehrilerimiz adına yaptığı ve yapacağı tüm hizmetler için teşekkürü bir borç biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete ise şu ifadelerde bulundu: "Okumayı ve üretmeyi kendilerine ilke edinmiş bir Sivil Toplum Kuruluşu gelecek adına umut vericidir. Bu konuda kendilerini tebrik ediyorum. Milli Birlik Cemiyeti projeleri ve çalışmaları ile farkındalığını hissettirmiştir. Başarılarının devamını dilerim. Bizlerde Milli Eğitim camiası olarak şehrimizdeki eğitim sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapıyor, çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alması adına özverili şekilde çalışıyoruz. Ayrıca Fırat Kalkanı harekatı ile yeniden hayat bulan Cerabulus ve El Bab kentlerindeki imar çerçevesinde eğitim ve öğretim kurumlarını da düzene koyuyor faaliyetlerini düzenli olarak sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Buradaki eğitim kurumları bize bağlı olarak eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Tabiri caizse uluslararası bir eğitim hizmeti vermeye çalışıyoruz. Nazik ziyaretlerinden ötürü Milli Birlik Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanımız Abdülkadir Katmerci’ye ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarını devamını diliyorum."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR