Gündem

Milletvekillerinden Emniyet Müdürü Karaduman’a ’hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer beraberindeki milletvekilleri Abdülkadir Yüksel ve Mehmet Erdoğan ile birlikte Gaziantep’in yeni emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekillerinden Emniyet Müdürü Karaduman’a ’hayırlı olsun’ ziyareti
30-08-2017 14:24
İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı son kararname ile Kars Emniyet Müdürlüğü’nden Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne atanan Faruk Karaduman’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Ahmet Uzer, yeni Emniyet Müdürüne görevinde başarılar diledi.

Milletvekili Uzer, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Abdülkadir Yüksel, Mehmet Erdoğan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, huzur, barış ve kardeşlik şehri Gaziantep’in Türkiye’nin emniyet anlamında siğortası olduğunu kaydetti.

"Gaziantep huzurluysa Türkiye huzurlu" diye konuşan Milletvekili Uzer, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olan Erhan Gülveren’in Kentin emniyet ve asayişini sağlamada terörle mücadelede büyük başarılara imza artığını belirtti.

Emniyet teşkilatında yaşanan bayrak değişiminin olumlu yansımaları olduğunu gördüklerini belirten Milletvekili Uzer, yeni Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve ekibine başarılar diledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR