Gündem

MHP’den Başbuğ’a ziyaret

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, İl Başkanı Cahit Çıkmaz ile ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden olaşan heyet, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP’den Başbuğ’a ziyaret
10-08-2021 18:22

Gaziantep’te göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Bağbuş, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. MHP heyeti de Başbuğ’u ziyaret edenler arasında yer aldı.

Her türlü desteğe hazırız

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, MHP Şahinbey İlçe Başkanı İlker Kızıklı, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Akın Kınacılar ve il yönetim kurulu üyelerinin Başbuğ’a yaptığı ziyarette, Gaziantep ve ülke gündemine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, Sermet Atay Gaziantep’in sorunlarıyla ilgili Başbuğ’a görüşlerine iletirken, kentin özellikle uyuşturucu ve trafik konularında tedbirler alınması gerektiğini belirtti. Atay ve MHP heyeti, Başbuğ’un yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, kent ve ülke menfaatlerinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler.

Emniyet Müdürü Başbuğ ise, ziyaret nedeniyle MHP heyetine teşekkür ederken, Gaziantep’te ortak akıl ile elele çalışarak, kentin sorunlarına çözüm olmaya çalışacaklarını vurguladı. 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR