Spor

Mehmet Akif Üstündağ: 'Genel kurul layık görürse, 1 dönem daha devam edeceğiz'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 26 Ekim'de umumi kurulun layık görmesi şeklinde 1 dönem daha fariza gerçekleştirmek istediğini söylerken, Türkiye'de voleybola bulunan talebin artmasının menfaatlerini baş döndürücü bahtiyar ettiğini anlatım etti.

Mehmet Akif Üstündağ: 'Genel kurul layık görürse, 1 dönem daha devam edeceğiz'
22-09-2021 12:18
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) açıklamalarda bulundu. Sponsor kuruluşların akıbet çağda başta voleybolu yeğleme etmesiyle ilgilendiren kendisine laflarına başlamış bulunan Üstündağ, “Voleybolun yükselen müşterek bedel olduğunu, voleybolda Avrupa'da, dünyada ve olimpiyatlarda ehemmiyetli başarılar elde ettiğimizi, kâffesi organizasyonlarda ehemmiyetli başarılar elde edildiğini değme güzeşte devir görüyor ve yaşıyoruz. Gerek bizlerin çeşidinden gerekse de sponsorların bizleri iyice izleme etmesi, sponsorlarımızın artmasına hastalık oluyor. Bu da bizi gururlandırıyor ve altın olduğumuzu hissettiriyor. Daha iyi işler gerçekleştirmek düşüncesince daha motive ve şevkle çalışıyoruz. Bu anlamda mutluyuz. İnşallah bu başarılar devam ettikçe sponsorlarımız daha da artacak” ifadelerini kullandı.

“Gösterilen uyanıklık bizi aşırı bahtiyar ediyor”

Elde edilen başarıların arkası sıra aşırı müspet tepkiler aldıklarının altını çizen Mehmet Akif Üstündağ, “Mükemmel tepkiler alıyoruz. Giovanni yaşadıklarını anlattı. Voleybolun gelişimini kırışmak düşüncesince üniversitelerden tekâlif alıyoruz. Bir yandan da pandemi var. Pandeminin bitmesi, daha aşırı halkın ortamında olmamızı ve üniversitelerle iç içe olmamızı sağlayacaktır. Bu koşulların müşterek an geçmiş bitmesini istiyoruz ki, müşterek araya gelip voleybolun tasar ve projelerini kırışmak istiyoruz. Ben de aşırı telefon aldım başarıların ardından. Kayseri'den teyzemiz arıyor. Siirt'te uçan top oynamış abilerimiz arıyor, ‘Mahalledeki gençlere uçan top heyecanlandırmak istiyorum' diyor. Bunu yaşama kılmak istiyoruz. Anadolu'da, Trakya'da, Doğu Anadolu'da, Güneydoğu'da, Karadeniz'de değme yerde müşterek uçan top rüzgarı esiyor. Geldiğimiz noktada 3'ü 5'i geçmeyen reytingler, 52'yi 54'ü yakalıyor. Bu bizi aşırı bahtiyar ediyor. Bu sürdürülebilirlik önemli. Bunu iletmek düşüncesince çalışmalarımız fasılasız devam edecek” niteleyerek konuştu.

“Genel kurul onaylarsa, müşterek dönem daha göreve devam edeceğiz”

26 Ekim'de yapılacak bulunan seçimli umumi kurulda sözlü bulunduğunu anlatım fail Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Başka adaylar muhtemel mi bilmiyorum. 26 Ekim'e denli müşterek proses var. Bugüne denli yaptıklarımızın daha da iyisini meydana getirecek müşterek süreci yaşama kılmak istiyoruz. Genel kurulda delegelerin vereceği inanma aşırı ehemmiyetli bizim için.

Bundan eski seçimde yegâne sözlü olmuştum ve oy birliğiyle seçilmiştim. Bu aşırı önemli. Demek ki toplumun yüzdelik 100 desteğini alıyoruz. Bu gestalt da bizim sorumluluğumuzu artırıyor. ‘Ben bu toplumun evladıyım' niteleyerek güzeşte umumi kurulda yola çıkmıştım. Şimdi de bu evlatlığa layık mıyım niteleyerek yola çıkıyorum. Bunu da umumi kurulda göreceğiz. Camianın hevesi doğrultusunda, baskısıyla yeniden sözlü oluyorum. Genel kurulda bizlere verecekleri desteği 26 Ekim'de göreceğiz. Genel kurul da onaylarsa, müşterek dönem daha ekibimle beraberce yönetime devam edeceğiz” niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş - Uygar Aydın


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR