Siyaset

Karaduman başvurusunu yaptı

Gaziantep İl Genel Meclisi’nin son Başkanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Menderes Karaduman, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçiminde milletvekili adayı olabilmek için resmi başvurusunu yaptı. Karaduman, Ak Parti İl Başkanlığı’nda başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Haz’a teslim etti.

Karaduman başvurusunu yaptı
29-04-2018 12:15
Gaziantep’in milli görüş geleneğinin önemli isimlerinden Mehmet Menderes Karaduman, Ak Partiden Milletvekili Aday Adayı oldu. Siyasi yaşamına Refah Partisi’nde başlayan ve arkasından Fazilet Partisi Gaziantep Kurucu Üyesi olarak siyasi yaşamını sürdüren Mehmet Menderes Karaduman, Ak Parti kuruluşunda Gaziantep İl Kurucu Üyesi oldu. Karaduman Ak Parti’de Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptı.

17 yıldır bir fiil Ak Parti’de siyasi yaşamını sürdüren Mehmet Menderes Karaduman İl Genel Meclisinin son başkanı oldu. İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde mecliste tüm kararları oy birliğiyle alınmasında uzlaşıcı yapısını ortaya koyan Karaduman, Gaziantep’te eğitim, sağlık ve köylere hizmet konusunda önemli projelere imza attı. İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde kentte önemli hizmet istatistiklerine imza atmanın sevincini yaşayan Karaduman, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçiminde Milletvekili Adayı olabilmek için başvurusunu gerçekleştirdi.

Siyasi yaşamının yanında sivil toplum kuruluşlarında da önemli görevlerde bulunan Mehmet Menderes Karaduman, Müstakil sanayi ve İşadamları Derneği, Diyanet Vakfı ve İpek Yolu Kalkınma Ajansı gibi önemli sivil toplum kuruluşlarında görevler aldı. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR