Teknoloji

Jon Prosser ima etti: Google katlanabilir akıllı telefon geliştiriyor!

Google katlanabilir akıllı telefon sektörüne giriş yapabilir. Bu iddia, iPhone ve iPad gibi Apple ürünleri hakkında sızıntılar gerçekleştiren ünlü analist Jon Prosser'a ait. Prosser, ayrıca katlanabilir Pixel'in çıkabileceği tarihi de vermiş durumda.

Jon Prosser ima etti: Google katlanabilir akıllı telefon geliştiriyor!
27-02-2021 14:36

Katlanabilir akıllı telefon pazarında, standart akıllı telefon pazarına nazaran daha az firma var. Bu firmalara örnek olarak Samsung, Huawei ve Motorola'yı gösterebiliriz. Hatta Huawei geçtiğimiz günlerde yeni katlanabilir akıllı telefonu Huawei Mate X2'yi görücüye çıkardı. Firmaların sayısı az olsa da bu sektöre göz kırpan farklı firmaların olduğu iddiası var. Bu firmaların, Xiaomi, Oppo ve Apple gibi akıllı telefonlar sektörünün bilinen isimleri olduğu söyleniyor. Fakat ünlü analist Jon Prosser'ın iddiasına göre, bu firmalar arasında Android işletim sisteminin arkasındaki isim olan Google da bulunuyor. Kısacası, iddialara göre Google katlanabilir akıllı telefon için kollarını sıvamış durumda.

GOOGLE KATLANABİLİR AKILLI TELEFON İÇİN ÇALIŞIYOR

Jon Prosser, çoğunlukla olduğu gibi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla katlanabilir Google Pixel telefon için ilk işareti vardı. Prosser, paylaştığı tweet ile katlanabilir Google Pixel telefonun gerçek olduğunu ima etti. Prosser'a göre bu telefon, 2021 yılının sonunda veya 2022'nin başlarında tanıtılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR