Siyaset

İyi Parti’de 9 İlçe Başkanı Ankara'ya Çağrıldı

İYİ Parti Gaziantep’te 22 Ocak tarihinde yapılacak olan İl Kongresi öncesi tartışmalar devam ediyor. Kongre öncesi İYİ Partili 9 İlçe Başkanı Genel Merkeze çağrıldı. İlçe Başkanlarının kongre öncesi Ankara’ya çağrılması tartışmaları da beraberinde getirdi.

İyi Parti’de 9 İlçe Başkanı Ankara'ya Çağrıldı
09-01-2023 10:47
09-01-2023 10:52
GAZİANTEP
Kurulduğu 2017 yılından bu yana Gaziantep’te bir türlü istenen başarıya ulaşamayan İYİ Parti’de İl Başkanlığı krizi devam ediyor. Partide göreve gelen İl Başkanlarının çeşitli nedenlerle görevlerinden istifası, son olarak ise İl Başkanı Celal Yıldırım’ın vefatı sonrası İYİ Parti’de İl Başkanlığı krizi yeniden hortladı.
İLÇE BAŞKANLARI ANKARA’YA GİTTİ
İYİ Parti Genel Merkezi, 2022 Ekim ayı itibariyle kongre sürecini başlatmış, Gaziantep’te de Aralık ayı itibariyle 9 İlçede kongreler tamamlanmıştı. 22 Ocak tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı kongresi öncesi ise heyecan dorukta. İYİ Parti Genel Başkanlığına Gaziantep İl Başkanlığı için başvuru yağarken, 9 İlçe Başkanı Ankara’ya çağrıldı.
9 İlçe Başkanının, 22 Ocak tarihinde yapılacak olan kongre öncesi Ankara’ya çağrılması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR