Gündem

İHA Batman muhabiri ödül aldı

Batman Basın Konseyi tarafından ilki düzenlenen ‘Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri’ yarışmasında İhlas Haber Ajansı Batman temsilcisi Osman Arslan ve muhabir Hüseyin Sakar haber dalında ödül aldı.

İHA Batman muhabiri ödül aldı
21-11-2020 00:11
Batman Basın Konseyi tarafından ilki düzenlenen yılın başarılı gazetecileri ödülleri bir otelde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine, Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Kent Konseyi Başkanı Abdulkadir Demir ve kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Batman Valisi Hulusi Şahin, “Bugün Batman Basın Konseyinin düzenlediği etkinlikte bir aradayız. Pandemiden dolayı gecikmiş bir ödül töreni idrak edeceğiz. Öncelikle Batman’da son derece etkili yerel basını hayata geçiren emeği gecen muhabirinden, mizanpajına, sahibine ve yazı işler müdürüne kadar basın çalışanlarının tamamını tek, tek tebrik ediyorum. Gazetecilik yapmak dışında başka bir niyeti olmayan herkese elimizden geldiğince destek olacağımıza şimdi tekrar bir kere daha ifade etmek istiyorum. Gazetecilik zor meslek zahmetli meslek çok önemli bir meslek 4’cü kuvvet medya sözü az bir söz değildir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR