Gündem

Hizmet-İş’ten Nizip Belediyesi’ne teşekkür ziyareti

"Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ziyaret etti."

Hizmet-İş’ten Nizip Belediyesi’ne teşekkür ziyareti
04-03-2022 13:46
04-03-2022 13:53
GAZİANTEP
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, konuşan Dağ, işçiye verdiği desteklerden ve örnek tutumundan dolayı Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya teşekkür etti.
Nizip Belediyesi’nin işçi hakları konusunda yaptığı çalışmalarla emekten ve emekçiden yana bir tutum sergilediğine dikkat çeken Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ, ‘’Nizip Belediyesi her zaman işçinin yanında olan bir belediye olmuş ve işçilerin hakkını koruyarak emekten ve emekçiden yana olmuştur. Bu sebeple Başkanımızı ziyaret ederek kendisine teşekkür ettik başarıları daim olsun’’ dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, Belediyesi personelleriyle birlikte Nizip’in ihyası ve imarı için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Tek isteklerinin Nizip halkına hizmet etmek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Sarı, şunları kaydetti.
‘’Bizlerin aldığı kültür ve inanç değerlerinde işçinin alın teri kurumadan işçinin hakkının ödenmesi üzerinedir. Dolayısıyla arkadaşlarımızın kazandıklarını,  helal bir şekilde kazanarak ailelerine götürmelerinin bizlerde çabası içerisindeyiz. Nizip’te yaptığımız hizmetleri işçilerimizle, memurlarımızla hep birlikte yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu anlamda bütün işçi ve memur kardeşlerimi, mesai arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum’’ 
Ziyaret, Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ’ın, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya hediye takdimiyle son buldu.
Ziyarete, Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkan yardımcıları, Hakan Aksu, Alparslan Fedakar ve Mehmet Gül eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR