Gündem

Hırsızlık şüphelisinin ‘koronayım’ yalanı tutmadı

Antalya’da apartman deposundan 2 gereksiz tulum hırsızlığı fail şüpheli, ‘koronalıyım yaklaşma, sana da bulaştırırım’ laflarına karşın vatandaşa yakalanmaktan kaçamadı.

Hırsızlık şüphelisinin ‘koronayım’ yalanı tutmadı
23-09-2021 01:17

Edinilen bilgiye uyarınca fenomen gün ortası saatlerinde Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi 1595 Sokak üstündeki apartmanda meydana geldi.

Giriş kattaki dairede canlı Zafer Çevik, şüpheli birlikte bireyin binaya girdiğini gördü. Çevik, şahsın, komşusunun adını vermesine karşın inandırma olmadı ve genci izlemeye başladı. Bir müddet sonradan binadan çuvalla çıkan şahsın, taraf binaya girdiğini gören Çevik, şimdi baş döndürücü şüphelendi ve genci takibe aldı.

Karantina ihlali niteleyerek geldiler arakçılık şüphelisi çıktı

Zafer Çevik, girmiş olduğu binadan elinde birlikte çuvalla çıkan Hakan K.’ya durmasını ve gitmemesini söyledi. Yakalanacağını anlayan Hakan K., Çevik’e, “Koronalıyım erişme sana da bulaştırırım, bırak gideyim” dedi.

Çevik, şüphelinin gitmesine müsaade vermedi ve hali 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis ekipleri karantina ihlali niteleyerek geldiği anonsta, arakçılık şüphelisi çıkmasına şaşırdı. Çuvalların içerisinden bir tanesi büyük, bir tanesi piknik destan dü tulum çıktı. Gözaltına tahsil edilen şüpheli manşet merkezine götürüldü.

“Tüpten vazgeçtim, ‘koranayım ben’ diyor”

Şüpheliyi ele geçiren Zafer Çevik, “İlk geçmiş bu dost buraya girdi. Komşumun adını verdi. Yırtık birlikte çuvalla aşağılık indi. Ben de bundan şüphelenip izlem ettim. Yandaki apartmana girdi. Burada bekledim bu kat elinde 3 çuvalla hariç çıktı. Yakaladım. Bana koronalı bulunduğunu söyledi. ‘Koronalıyım erişme bana. Bırak gideyim sana da bulaştırırım’ dedi. Ardından polisi aradık. Tüpten vazgeçtim, ‘koranayım ben’ diyor. Nasıl bırakayım bu arkadaşı pandemide. Ben yurttaşlık görevimi yaptım. Kimsenin malına mülküne dokunca vermesin” dedi.

Şahsın tüpleri satmaya çalışmış olduğu işletmeci Osman Menet ise "Bu kişi bana tüpü satmaya geldi ego almadım. Şüphelendim, durumundan almadım. 35-40 teklik kıymeti var" laflarına arazi verdi.

KAYNAK : İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR