Gündem

GGF yönetimi Şırnak’ta buluştu!

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu toplantısı için Şırnak’ta bir araya geldi. Terörün en çok zarar verdiği kentlerden birisi olan GGF yönetimi teröre tekrar "lanet olsun" dedi.

GGF yönetimi Şırnak’ta buluştu!
13-10-2018 10:50
Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Ynetim Kurulu üyeleri bir dizi toplantı için Şırnak’ta buluştu. Şırnak Valiliği’ni, Şırnak Üniverstiesi, Şırnak TSO’sunu ve Şırnak Belediyesi’ni ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri daha sonra toplantının gerçekleştirileceği otele geçtiler. Gazeteciler burada yaptıkları görüşmelerde mesleğin bugününü ve geleceğini değerlendirdiler. 

’Görüntünün

Kent hakkında da değerlendirmelerde bulunan gazeteciler "Terörün en çok zarar verdiği, binlerce insanı evinden yurdundan eden Hendek operasyonu sonrasında tarihi kent Devletin büyük destekleriyle adeta küllerinden yeniden doğuyor. Biraz zamana ihtiyacı var. Ama büyük değişimi gözlerinizle görüyorsunuz. Güvenlik önlemleri üst düzeyde, adeta kuş uçurulmuyor. Burayı görünce birkez daha teröre ve destekçilerine lanet  olsun diyorsunuz." ifadelerini kullandılar. 

’Görüntünün
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR