Spor

Gazişehir GFK’dan Cimbom’a!

Gazişehir Gaziantep’de forma giyen Mirza Cihan, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 18 yaşındaki genç yetenek, "Hayalini kurduğum takıma geldiğimi için mutluyum" dedi.

Gazişehir GFK’dan Cimbom’a!
01-08-2018 16:53
Galatasaray, takıma direkt etki edecek transfer yapmaya çalışırken, bir yandan da gelecek sezonlarda takıma katkı vermeye aday olan genç futbolcuları kadrosuna katıyor. Sarı-kırmızılılar bu kapsamda Spor Toto 1. Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep FK profesyonel futbolcusu Mirza Cihan’ı kadrosuna kattı. 26 Ekim 2000 doğumlu Mirza ile ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.18 yaşındaki futbolcu Gaziantep ekibi ile geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’de 1 müsabakaya çıktı.



MİRZA CİHAN KİMDİR?

Mirza Cihan, Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı aldığı 2000 yılında doğdu. Mirza’nın tam doğum tarihi 26 Ekim 2000. Mirza, Denizli’de dünyaya gözlerini açtı. 18 yaşındaki genç oyuncu orta sahada görev yapıyor. Mirza Cihan, Gaziantep’in amatör takımlarından Oğuzspor’dan o dönem adı Büyükşehir Gaziantespor olan takıma transfer oldu. Şimdiki adıyla Gazişehir Gziantep FK’nın A takımında idmanlara çıkan Mirza, kısa sürede yeteneğini göstermeyi başardı.

MİRZA 19 VE 21 YAŞALTINDA İDMANA ÇIKTI

Başarılı performansı sayesinde Galatasaray’ın dikkatini çeken Mirza Cihan, alt yaş gruplarında 19 Yaşaltı ve 21 Yaşaltı takımlarında antrenmanlara çıkıyordu. Antrenmanlarda sergilediği performanslar, Mirza’nın Galatasaray ile resmi sözleşme yapmasını sağladı.

MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR