Gündem

Gaziantep’te İYİ Parti standına saldıran şahıs serbest bırakıldı

Dün Gaziantep Balıklı’da İYİ Parti standına saldıran şahıs serbest bırakıldı. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Serkan Karakuş, saldırganın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Gaziantep’te İYİ Parti standına saldıran şahıs serbest bırakıldı
01-06-2018 10:43
İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Serkan Karakuş, düzenlediği basın toplantısında saldırganın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Karakuş’un yaptığı açıklama şöyle:

"İl başkan yardımcılarımızın yaptığı araştırmaya göre, kolluk kuvvetleri şahsı yakalamış. Fakat şahsın bağımlı olduğunu, herhangi bir cezai yaptırımı olmadığı söylenerek serbest bırakılmış. Bu şunu gösteriyor. Bağımlı olduğunu iddia eden herkes ülkemizde her işi yapabilir ve kolluk kuvvetleri bunlara müdahale etmeyecek durumdadır diye düşünüyoruz. Yaşanan bu süreçte ülkenin getirildiği bu durumda artık yeter demenin vakti geldi. Çok fütursuzca yani anlatamayacak kadar kötü olaylar yaşanıyor. Bunları yaşamak istemiyoruz. Seçimi kardeşlik havasında geçirmek istiyoruz. Düne kadar bize üç dört defa bu tür saldırılar yapıldı. Fakat ne basına yansıttık ne de karşılık verdik. Böyle bir şeyi de istemiyoruz. Biz buna karşıyız. Etik olmayan hiçbir hareket içerisine girmek istemiyoruz. Fakat dünkü yaşana olaydan sonra biz de bazı şeyleri artık düşünmeye başladık. Neden acaba bize bu yapılıyor. Çok merak ediyorum. Başka bir partiye yapılsaydı, ben bunu tek parti olarak belirtmek zorundayım. AK Parti standına bu saldırı yapılsaydı acaba orda ki resmi görevli olan polisler, resmi görevli olan zabıta memurları ve meydandaki polislerin verdiği cevap aynı mı olacak. Sivil polisler biz görmedik diyorlar. Orada bir olay yaşanırken biz orada değildik diyorlar. Benim mantığım almıyor. Biz üzerine fazla düşmek istemiyoruz. Bu konuyu şehrimize yaygara olarak sunmak istemiyoruz. İnsanlarda bir algı oluşturmak istemiyoruz."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR