Spor

GAZİANTEPSPOR DAĞILDI

27 yıl sonra ligden düşen Gaziantepspor’da birçok oyuncu alacakları için TFF’ye başvururken, kulüp personeli de geçtiğimiz günlerde 7 aydır maaş alamadıkları için eylem yapmıştı. Ligin de bitmesiyle Gaziantepspor’da kimse kalmadı ve takım dağıldı.

GAZİANTEPSPOR DAĞILDI
07-06-2017 12:28
27 yıl sonra ligden düşen Gaziantepspor’da birçok oyuncu alacakları için TFF’ye başvururken, kulüp personeli de geçtiğimiz günlerde 7 aydır maaş alamadıkları için eylem yapmıştı. Ligin de bitmesiyle Gaziantepspor’da kimse kalmadı ve takım dağıldı.Kırmızı siyahlı kulübün geleceği tartışılmaya başladı. 27 yıl sonra Süper Lige veda eden takımda işler giderek içinden çıkılmaz hale geldi. Bazı oyuncular daha lig bitmeden ülkelerine dönerken, bazıları da TFF’ye başvurarak alacaklarını istedi. Bunun ardından takımdaki oyuncular teker teker ayrılırken, Antalya maçında 13 kişi sahaya çıkmıştı.

KONGRE BU AY

Gaziantepspor’un olağan kongresi bu ay içerisinde yapılması planlanırken, Kulüp başkanı İbrahim Kızıl’ın görevine devam edeceği öğrenildi.  Mevcut yönetimden birçok yöneticinin istifasını vermek için sezon sonunu beklediği kulislerde dolaşırken, yöneticilerin önümüzdeki günlerde istifa etmesi bekleniyor. Öte yandan başkan İbrahim Kızıl, yeni yönetimini oluşturmak için kolları sıvadı. Kızıl’ın yeni yönetim listesine ise kimleri alacağı merak konusu oldu.

UYGUN İLE YOLLAR AYRILDI

Gaziantepspor’un başına büyük umutlarla getirilen teknik direktör Bülent Uygun, çok çabalasa da takımı ligde tutmayı başaramadı. Sözleşmesi sezon sonuna kadar olan Uygun, Antalya maçının ardından Kırmızı-Siyahlı kulüp ile yollarını ayırdı.

pusula
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR