Gündem

Gaziantepli Başkanlar 1 Mayıs'ı işçilerle kutladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçileri yalnız bırakmadı.

Gaziantepli Başkanlar 1 Mayıs'ı işçilerle kutladı
01-05-2021 19:32
01-05-2021 19:49
Günü sahada, çalışan işçilerin yanında geçiren Belediye Başkanları, sosyal medya hesaplarından da paylaşım yaptılar.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Türkiye'nin ve Gaziantep'in gelişmesini, büyümesini alınterlerini akıtarak sağlayan, ailelerinin ve çocuklarının geleceği için gece gündüz çalışan işçilerimizin, emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.” mesajıyla işçilerin gününü kutladı. Başkan Şahin, işçilere karanfil armağan etti.



“Güzel ilçemize birlikte hizmet etmekten gurur duyduğum arkadaşlarımlayım bugün.” diyerek, paylaşım yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da: “Şahinbey'imiz için durmadan, yorulmadan emek veriyorlar. 1Mayıs'ta da sahadalar, işlerinin başındalar. Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum.” mesajını verdi.



Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü şu sözlerle kutladı:



“Şehrimize hizmet etmek için büyük bir özveriyle çalışan Şehitkamil ailesi personeli başta olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.”
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR