Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
13-02-2018 09:28
PUSULA

NE DEDİYSEK O

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisindeki kaçak yapılaşmaya asla ve asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Şahin, “100. Yıl Atatürk Kültür Parkı’nı korumak bizim boynumuzun borcu. Zaten bu seçim vaatlerimizde de vardı. Biz o dönem ne dediysek onun arkasındayız. Kaçak yapılaşmadan dolayı gerekli cezaları kestik. Herkesin gönlü ferah olsun” dedi.

HAKİMİYET

AK PARTİ’DE STK’LARLA İŞBİRLİĞİ ARTACAK

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Gaziantep genelinde parti çalışmalarının etkin şekilde sürdürülmesine yönelik Ak Parti il başkanlığının öncülüğünde tüm ilçe yönetimlerinin diyalog çerçevesinde çalışmalarını daha da artırılacağını dile getirdi. Yılmaz, kadın ve gençlik kollarının çalışmalarının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarıyla diyaloğun daha da artırılması amacıyla STK’larla Diyalog Kurulu’nun kısa süre içerisinde çalışmalarına başlayacağını anlattı.

EKSPRES

HASTANE ARAZİLERİ NE OLACAK?

TMMOB Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Girişken, Kamil Ocak Stadyumu’nun yerinin mülkiyetinin kurtarılması gerektiğini ifade ederken, inşaatı süren Şehir Hastanesinin tamamlanmasının ardından hasta yoğunluğu azalacak olan 25 Aralık Devlet Hastanesi ve Dr. Ersin Arslan Araştırma Hastanesinin yerlerinin ranta açılabileceğini söyledi.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR