Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
26-08-2017 09:37
PUSULA

MUHALEFET YAPAMIYORUZ

İnşaat Mühendisi Mehmet Akif Keretli CHP Gaziantep İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. Keretli, “son 10 yılda Türkiye genelinde CHP’nin oyları artarken, Gaziantep’te CHP’nin oyları sürekli düşüyor. Demek ki burada bir eksiklik var. CHP olarak iyi bir muhalefet yapamıyoruz. Bu eksikliği gidermek için aday oldum” dedi.

TELGRAF

GERİLEME YOK

Gaziantep’te Temmuz ayında 2 bin 384 konutun el değiştirdiği ve Gaziantep’in tüm iller içinde 15. sırada yer aldığı bildirildi. Gaziantep’te Temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre konut satışında artış oldu. Temmuz’da satışı yapılan 2.384 konutun %35’i (834 konut) ipotekli satış olarak gerçekleşti. Gaziantep’te Ocak ila Temmuz aylarını kapsayan yedi aylık dönemde toplam 16.071 adet konut satıldı.

EKSPRES

BAYRAM EZİYETİ BAŞLADI

Gaziantep trafiğinin yoğunluğunu çeken caddelerden birisi olan Hürriyet Caddesi’nde bayram alışverişi ile birlikte trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı.

HAKİMİYET

GENÇ-YAŞLI BÜYÜK COŞKU

Şehitkamil Belediyesi Spor Şenliğine ev sahipliği yapan Ocakistan Parkı organizasyonun yapıldığı gece boyunca binlerce kişiyi ağırladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR