Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri
18-04-2017 09:52
PUSULA

15 YILDIR BİRİNCİ

15 yıldır Gaziantep’te birinciliği kimseye kaptırmayan Ak Parti referandumda da oyunu korudu. Şehrin 9 ilçesinde de “Evet” oyları açık ara önde çıktı ve Gaziantep Türkiye’de bir ilke imza attı.

TELGRAF

EVET TEŞEKKÜRÜ

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci referandumda Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde EVET diyen Gazianteplilere teşekkür etti.

GAZİANTEP27

BAKIN NELER SÖYLEDİLER?

Gaziantepli iş dünyası ve siyasiler referandumu değerlendirdi. Birlik ve beraberlik çağrısı yapan iş dünyası, artık ekonomi ve reformlara odaklanılmasını isterken, siyasiler halkın kararına saygı duyduklarını söyledi.

EKSPRES

NORMALE DÖNELİM

Yaklaşık 3 aydır gündemin ilk sırasında yer alan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum’u,  "Evet" oylarının zaferiyle sonuçlandı. Gaziantep halkı, yüzde 62’lik bir oranla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni desteklediğini ortaya koydu. Peki bundan sonra ne olacak? Halkın referandum sonucundan beklentisi ne yönde? Bu soruları, vatandaşlara yönelttik. Vatandaşların büyük bir kısmı, referandumdan sonra ekonominin seyrinin değişmeyeceğini ancak umutlu olduklarını dile getiriyorlar.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR