Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
14-04-2017 09:26
PUSULA

YENİ PATRON MİLLET OLACAK

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sanat Halı Fabrikasını ziyaret ederek işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Abdulhamit Gül, Mevcut sistemin krizlere gebe olduğunu belirterek, “ 16 Nisan’da sandıktan ‘Evet’ çıkarsa patron millet olacak” dedi.

HAKİMİYET

REFERANDUMA KİLİTLENDİK

Türkiye, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması için 16 Nisan Pazar günü sandık başına gidecek. Halk oylamasında yurt içinde 55 milyon 319 bin 222 seçmen, 167 bin 140 sandıkta oy kullanacak. Gaziantep’te 3 bin 334 sandıkta 1 milyon 178 bin 748 seçmen sandığa gidecek. Seçmen kağıdı bulunmayan seçmenler ibraz edebilecekleri kimlik kartları ile oylarını kullanabilecekler. Gaziantep’te oy verme işlemleri 07 ile 16:00 saatleri arasında olacak.

EKSPRES

DERDİMİZ GELECEK NESİLLER

1982 anayasasının değişmesi konusunda herkesin hemfikir olduğunu hatırlatan Fadıloğlu, “Hiçbir hükümetin bunu değiştirmesine izin verilmedi. 15 Temmuz’dan sonra bunun değişmesi şart oldu. Bizim derdimiz bizden sonraki nesillerin daha rahat bir Türkiye’de yaşaması.”dedi.

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR