Gündem

Gaziantep OSB’den tarihi su hamlesi; İmzalar atıldı!..

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin su sorununu çözecek tarihi imza Ankara’da atıldı.

Gaziantep OSB’den tarihi su hamlesi; İmzalar atıldı!..
09-12-2021 15:57
09-12-2021 16:27
GAZİANTEP
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün huzurunda imzalanan protokol törenine AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Müslüm Yüksel, Sait Kirazoğlu, MHP Gaziantep Milletvekilleri Muhittin Taşdoğan, Sermet Atay, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, GSO Meclis Başkanı Adil Konukoğlu, OSB Başkanı Cengiz Şimşek katıldı.
130 kilometre uzaklıktaki Fırat’tan getirilecek su ile ilgili Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nden yapılan paylaşımda “GAOSB’DE
 
SU SIKINTISI ÇÖZÜLÜYOR 
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi ile Fırat Nehri Arası Kullanma Suyu Hattı Yapım İşi protokolü bugün imzalandı. Ülke ekonomisine ve sanayicimize  katkı sağlayacak bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. 
Her geçen gün büyüyen ve gelişen sanayimizin, karşılaştığı tüm sorunların çözümünde her daim yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Adalet Bakanımız  Abdülhamit Gül‘ e GAOSB ailesi olarak çok teşekkür ederiz. “denildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR