Gündem

Nizip’te Demokrat Parti ilçe başkanlığına saldırı! ...

Nizip’te Demokrat Parti İlçe Başkanlık binasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırı anında içeride kimsenin olmaması nedeniyle sadece maddi hasar meydana geldi.

Nizip’te Demokrat Parti ilçe başkanlığına saldırı! ...
30-09-2021 20:19
30-09-2021 22:25
GAZİANTEP

Demokrat parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Erdal Cömert, saldırıyı şiddetle kınarken, sert açıklamalar yaptı. Cömert, “ Siyasi partilerin il ve ilçe binaları vatandaşlarımızın ve partililerin gelip sorunlarını anlattığı ve burada alınan bilgileri genel merkeze ve Genel başkana bilgi toplanır verilir. Bu nedenle vatandaşların bu kadar kutuplaştırıyor ki insanlar bu kadar acizleşip binalara saldırıyor. İlçe binamızda kimsenin olmadığı bir saatte yapılmış olması faciayı önledi” dedi.

Gaziantep Valisi ve Emniyet Müdürüne seslenen Cömert, “ Bu saldırının, bir Terör saldırısı veya kutuplaşmanın bir sebebi olması nedeni ile Gaziantep Valiliği ve emniyet müdürlüğü bir an önce fail veya veya faillerin bulunarak yargıya intikalini sağlamalı. Bu nedenle Nizip ilçe Başkanımız Mustafa İnal ve Karkamış İlçe Başkanımız Burhan Kalkan Savcılık ve Emniyet makamlarına başvuru yapmışlardır. İçişleri Bakanlığını siyasi partilerin sadece iktidar partilerin güvenliğinin alınması değil tüm partileri aynı davranılmalı diyerek göreve davet ediyorum. Bu vesile ile ilgilileri göreve davet ediyor ve Gaziantep İl Teşkilatı, partim ve şahsım adına kınıyoruz. Faillerinin bulunup yargıya teslimi için devletin kurumlarını göreve davet ediyorum” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR