Gündem

Kaplan’dan Elbeylispor’a moral!..

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı, Kaplan Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, Bal liginde mücadele eden Elbeylispor’un yönetici, teknik heyet ve sporcuları ile bir araya geldi.

Kaplan’dan Elbeylispor’a moral!..
12-09-2021 11:01
12-09-2021 11:10
GAZİANTEP
Bal liginde şampiyonluk paraolası ile yola çıkan Elbeylispor’a sahip çıkan Kaplan, takımın antremanını izledikten sonra Kilis’te bulunan özel bir otel’de tanışma yemeğine katılarak sporcularla buluştu.



Aile olarak spora verdikleri destekle bilinen Kaplan ailesi bünyesinde bulunan Empera Halı Gaziantep basketbolun sponsoru olarak desteklerine devam ederken , Avrupa Şampiyonu Polisgücü Hokey takımının başkanlığını yine aileden Mehmet Kaplan yapıyor. Kaplan ailesinden Sanat Halı Sahibi Fahrettin Kaplan ise Gaziantep FK yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.



Sporun her alanında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kaplan ailesinin Kilis Elbeylispor’a da destek olması bölgede sporun sevdirilmesi ve başarılı sporcuların yetişemesi için önemli bir adım olarak kabul ediliyor.



Kilis Elbeylispor yöneticileri tarafından Onursal Başkan olarak kabul edilen Selahattin Kaplan, genç ve dinamik bir takım oluşturan Elbeylispor yönetimini kutlayarak, imkanlar ölçüsünde desteklerinin devam edeceğini söyledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR