Kültür

“İki Gözüm Ahmet” Gaziantep'te Nihayet İzleyicisi ile Buluşuyor

Sanatçı Ahmet Kaya’nın hayatının anlatıldığı ‘İki Gözüm Ahmet’ filmi için Gaziantep’te yönetmenler Gani Rüzgar Şavata ve Hüsnü Hakan Gürtop’un katılımı ile özel gösterim yapılacak.

“İki Gözüm Ahmet” Gaziantep'te Nihayet İzleyicisi ile Buluşuyor
09-09-2021 15:47
09-09-2021 16:40
GAZİANTEP

Türkiye’nin önemli ses sanatçılarından Ahmet Kaya’nın hayatını konu alan ‘İki Gözüm Ahmet’ filmi çekilmeye karar verildiği ilk günden beri tartışmaların odak noktası haline gelmişti.

Kaya’nın eşi Gülten Kaya Yapımcılara dava açmış filmin çekilmemesi ve yayınlanmaması için tepki göstermişti. Buna karşılık İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi, Gülten Kaya’nın “ihtiyati tedbir talebinin” reddine karar vermişti.

Alınan bu kararın ardından “İki Gözüm Ahmet” 27 Ağustos Cuma günü Türkiye’de, 2 Eylül’de ise Avrupa’nın çeşitli kentlerinde vizyona girmişti.

Birçok şehirde film için düzenlenen özel gösterimin şimdiki durağı ise Gaziantep oluyor. 10 Eylül Perşembe günü saat 15.50’da basın toplantısı ile başlayacak olan gösterim Forum AVM’de düzenlenecek. Basın toplantısı ve gösterime filmin yönetmenleri Gani Rüzgar Şavata ve Hüsnü Hakan Gürtop’un yanı sıra oyuncuların da katılacağı aktarıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR