Gündem

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri
05-01-2016 09:33
h3>
PUSULA

DONDUK

Gaziantep’te soğuk hava bir geldi, pir geldi. Günlerdir beklenen kar dün kendini gösterdi. Yoğun kar yağışı ile birlikte Gaziantep beyaza büründü. Soğuk hava ve etkili kar yağışıyla Sibirya soğuğunu yaşayan Gaziantep’te sıcaklık -5 dereceleri gördü.


TELGRAF



OKULLAR TATİL

İlçe genelinde etkili olan kar yağışının olumsuz etkisine karşı hazırlıklı olan Şehitkamil Belediyesi, sıkıntılı herhangi bir durumun yaşanmaması için 24 saat kesintisiz hizmet esasına göre çalışıyor.


HAKİMİYET



ÖNLEMLERE RAĞMEN

Gaziantep Servisçiler Odası Başkanı İsmet Özcan, “Gaziantep sokaklarında etkili olan gizli buzlanma nedeniyle aldığımız tüm önlemlere rağmen 12 aracımız kaza yaptı” diye konuştu.


EKSPRES



OKULLARA KAR TATİLİ

Gaziantep Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle okulların 1 gün süre ile tatil edildiğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre ilk ve orta öğretim kurumlar Salı günü (bugün) tatil olacak. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personel de (1,5) gün süre ile idari izinli sayılacak.


GÜNCEL



HER ŞEYE RAĞMEN 6.2 MİLYAR

Gaziantep, dış piyasalarda zorlu bir dönemin geçirildiği 2015 yılında toplam 6 milyar 270 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi.Yüzde 5.5 düşen ihracatın 2016’da canlandırılması için yeni hedefler belirlendi…

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR