Gündem

Bayteks'e Gaziantep'in Yıldızı Ödülü 

Türkiye'nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan Bayteks Gaziantep’in Yıldızları Ödülü Kazandı. Ödülü  Bayteks adına Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürkan Bayram, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in ellerinden aldı.

Bayteks'e Gaziantep'in Yıldızı Ödülü 
07-10-2021 16:20
07-10-2021 16:47
GAZİANTEP

İSO Türkiye’nin ilk ve ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren, TÜBİTAK ve KOSGEB Ar-Ge desteklerinden yararlanarak ürün geliştiren, en fazla patent, marka, endüstriyel tasarım ve faydalı model tescili yapan, GSO endüstriyel gelişim üssünden en fazla yararlanan ve dijital dönüşüm alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren firmaların ödüllendirildiği tören, Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde (ŞKM) düzenlendi. 

Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni, sanayicileri yeşil üretime ve çevreci yaklaşımlara teşvik etmek, gelecek nesillere yeşil ve temiz bir gelecek inşa edebilmek ve yenilikçi stratejilerle sürdürülebilir bir ekonomik kalkınmayı mümkün kılmak hedefiyle bu yıl “Verimlilik ve Yeşil Gelecek” farkındalığı temasıyla gerçekleştirildi. 

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından sanayicilerin başarılarını desteklemek amacıyla düzenlenen, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile iş ve sanayi dünyasının önde gelen isimlerinin de katıldığı "Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni’nde HASKAN Şirketler Grubu bünyesinde yer alan, Bayteks Teknik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İSO İlk 500 şirket kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Türkiye'nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan Bayteks adına, başarılarıyla şehrimizin ve ülkemizin üretimine, ihracatına katkılarından dolayı Gaziantep'in Yıldızları Ödül Törenin’ de Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürkan Bayram ödülünü AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'den aldı.     

BAYTEKS

Bayteks Teknik Tekstil 1992 yılında kurulmuştur. Bilgi, Kalite ve Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız; yapmış olduğu yatırımlarla hızlı büyüme göstermiş ve bulunduğu sektörler içerisinde hak etmiş olduğu başarıyı kazanmıştır.

Şuanda sahibi olduğu ve iştirak ettiği 7 adet şirketi ile 4 farklı iş kolunda 750 çalışanı ile üretim ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir.

2003 yılından beri Nonvowen sektöründe faaliyetlerini sürdüren Bayteks Tekstil San. ve Tic. A.Ş. , Kilis Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamızda 500Ton/ay SMMS, 120 Ton/ay MeltBlown, 500 Ton/ay SB üretim kapasitesine sahiptir. 120 çalışanımızla müşterilerimizin ihtiyaçlarını kaliteli ve katma değerli çözümlerle karşılamaya devam etmekteyiz.


 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR