Gündem

AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Yılmaz: “Çalınmadık Kapı, Girilmedik Gönül Bırakmayacağız.”

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, “Tüm ekip arkadaşlarımızla beraber girilmedik ev, çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Yılmaz: “Çalınmadık Kapı, Girilmedik Gönül Bırakmayacağız.”
24-10-2021 13:20
24-10-2021 13:42
GAZİANTEP
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonunda gerçekleştirilen, AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan il Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, bütün takım arkadaşlarının Gaziantep’teki kadın üye sayısını hedeflenenin de üzerine çıkarmak için canla başla çalıştığını söyledi. 
Gaziantep İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak her daim sahada olduklarını belirten Yılmaz, “Tüm ekip arkadaşlarımızla beraber girilmedik ev, çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün takım arkadaşlarımızla üye sayımızı hedeflerimizin daha da üzerine çıkarmak için canla başla çalışıyoruz. Yeni üyelerimiz dışında eski üyelerimizin de kapısını çalmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
Projelerimizle sahadayız
Gönül Mahallesi projelerinden de bahseden Yılmaz, “Bu proje kapsamında hasta, yaşlı, engelli ve taziye ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızı dinlemeye gayret ediyoruz. Kadın üyelerimizle birlikte her daim sahadayız“ dedi.
Annem isimli bir projeleri daha olduğunu aktaran Yılmaz, “Bu proje sayesinde ilimizdeki öğrenci kardeşlerimizi dinliyoruz. Şehrimizdeki kadın kardeşlerimizin yaptıkları yemekleri onlara götürüyoruz” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR