Gündem

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay taşınıyor…

5. Zırhlı Tugay Komutanlığının taşınmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay taşınıyor…
15-12-2020 00:51

Şehitkamil İlçesi Akçagöze, Akçaburç, Kızıkhamurkesen, Tekirsin, Uğurca, Yayıktaş, Çaykuyu ve Yavuzeli İlçesi Bakırca mahallelerinde Askeri Alan nazım ve uygulama imar planı revizyonu Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşüldü.  Gündemin 5.maddesine ilişkin konuşan Şahin, “Biliyorsunuz 5.Zırhlı Tugay'ı taşıyoruz, o konuda çok hızlı ilerledik. 1 milyon metrekarelik alanın yeni Tugay yapılabilmesi için meclisten karar alınması gerektiği tarafımıza iletildi. Kararın ardından son imza gönderilecek” dedi.

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nın 1'inci Bileşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in başkanlığında gerçekleşti. Toplantının ana gündemini Medeniyet Şehri Projesi oluşturdu.  Mecliste Medeniyet Şehri Projesi kapsamında taşınacak olan 5.Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın yeni yeri gündeme geldi.

 

5.ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI TAŞINACAK

 

Şehitkamil İlçesi Akçagöze, Akçaburç, Kızıkhamurkesen, Tekirsin, Uğurca, Yayıktaş, Çaykuyu ve Yavuzeli İlçesi Bakırca mahallelerinde Askeri Alan nazım ve uygulama imar planı revizyonu mecliste konuşuldu. Gündemin 5.maddesine ilişkin konuşan Şahin, “Biliyorsunuz 5.Zırhlı Tugay'ı taşıyoruz, o konuda çok hızlı ilerledik. 1 milyon metrekarelik alanın yeni Tugay yapılabilmesi için meclisten karar alınması gerektiği tarafımıza iletildi. Kararın ardından son imza gönderilecek” dedi. İlgili madde imar komisyonuna oy birliği ile sevk edildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR