Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
01-03-2016 09:18
PUSULA

BEŞTEPE YARIŞI

Beştepe Mahalle Muhtarlık seçimi, 100 binlerce TL’nin döndüğü bir seçim havasına dönüştü. Muhtarlık için iki aday yarışırken, adaylardan Mahmut İletmiş, “Bir muhtarlık için bu kadar bütçe neden ayrılır, çok merak ediyorum” dedi.

 

GAZİANTEP27

EĞİTİM MÜDÜRÜDE MÜFTÜ GİBİ KONUŞTU

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Gaziantep Müftüsü gibi konuştu ve İmam Hatip Okullarına övgüler yağdırdı.

İmam Hatip Ve İlahiyat Gönüllüleri Derneği’nin düzenlediği (İLK-DER) "Pazar Buluşmaları”nın konuğu olan Müdür Yanmaz, İmam Hatiplerin bu ülkenin geleceğine damga vuracak bir nesil yetiştireceğini, asla yılmaz, yıkılmaz, pes etmez olduğunu belirterek " eğer İmam Hatipliyseniz kendinizle gurur duyun, unutmayın ki hiçbir şey olamazsanız da Cumhurbaşkanı olursunuz" sözleri dikkat çekti. Böylece Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik’in GAÜN’deki konferansta yaptığı konuşmada, "İlahiyat öğrencileri, İmam Hatip öğrencileri bizim umudumuzdur"sözlerini farklı bir ifade tarzıyla tamamlamış oldu.

 

TELGRAF

ZENGİNLER NEREDE?

Suriye Birleşik Türkmenler Derneği Başkanı Seyit Aytekin, Suriye’deki savaşta şehit düşen 150 askerin ailelerinin Gaziantep’te olduğunu açıkladı. Dernek olarak mağdur olan şehit ailelerine hizmet ettiklerini belirten  Aytekin, Suriyeli zenginlerin de kendi ülke vatandaşlarına sahip çıkmalarını istedi.

 

GÜNCEL

SINIRDA VİETNAM SENDROMU

Ülkelerinde yaşanansavaştan kaçarak ülkemize gelen yada IŞİD’in kontrolündeki Cerablus’a komşu Karkamış’ta başta çocuklar olmak üzere halk psikolojik sorunlar yaşıyor. Özellikle çocukların ilerleyen yıllarda ağır psikolojik sorunlarla karşı karşıya kalabileceğini ifade eden Türk Psikiyatri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Prof. Dr. Haluk Savaş, "İlçe halkı savaş korkusundan Vietnam Sendromu’na yakalandı. Tedavisi çok güç" dedi

 

HAKİMİYET

MÜZE ÇÖKTÜ

Gaziantepli para koleksiyoncusu Esat Kaplan, kendi imkanlarıyla oluşturduğu ‘Para Müzesi’nde elinde yer alan çuvallar dolucu değişik ülkelere ait eski paraları sergileyebileceği iyi bir yer arıyordu. Kaplan, yeni yer ararken şu an bulunduğu ve müze olarak kullandığı eski yapı tamamen çöktü. Kaplan, eski paraları ile ortada kaldı.

 

EKSPRES

ÇÖZÜM ARAYIŞLARI HIZLANMALI

 

TUİK’in yaptırdığı araştırmada, vatandaşların ulaşım hizmetlerinden memnun olduğu yönünde çıkan sonucu vatandaşlara sorduk. Gaziantep’te ulaşımın sıkıntılı olduğunu belirten vatandaşlar, çözüm için acil arayışlara girilmesi gerektiğini dile getirdiler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR