Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
07-12-2015 09:22
h3>
PUSULA

SESSİZ ÖLÜM İŞ BAŞINDA

Dondurucu soğukların etkisi altında olan Gaziantep’te sobadan zehirlenme vakaları baş göstermeye başladı. Gaziantep’te soba kurulan evlerde kalitesiz kömür kullanımı, bacaların temizlenmemesi ve hatalı yakma tekniklerinden dolayı her yıl onlarca kişi sessiz ölüm olarak tabir edilen sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölüyor. Gaziantep’teki son kurbanda Nurdağı’nda, yalnız yaşayan 76 yaşındaki Elif Gök, oldu.


TELGRAF



Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Halil Karakuşoğlu’nun cenazesi, memleketi Nizip’te toprağa verildi.


HAKİMİYET



GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki bölücü terör örgütünün hain saldırında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Halil Karakuşoğlu’nun Nizip ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in de katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.


EKSPRES



BİR YELEK ATÖLYESİ EKSİKTİ

Hastanesi, darphanesi derken, IŞİD’in canlı bomba yeleklerini hazırladığı atölyenin de Gaziantep’te kurulduğu öğrenildi. Terör örgütü IŞİD’in, canlı bombaların yeleklerini hazırladıkları atölyeye ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. Gaziantep’in daha IŞİD ile ilgili hangi konularda gündeme geleceği merak ediliyor.


GÜNCEL



ALTERNATİF GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ

Öncüpınar Sınır Kapısı’nın giriş-çıkışlara kapatılmasına rağmen, adı geçmişten bu yana kaçakçılıkla anılan bazı sınır köyleri Suriye’ye geçiş için alternatif gümrük gibi çalışıyor.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR