Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
21-11-2015 09:47
PUSULA




YENİLENİYORUZ

60 yıldır yerli ve yabancın turistleri ağırlayan şehir merkezindeki Keyvanbey Pasajı restore ediliyor. 60 yıl içerisinde yıpranan yapı yapılacak restorasyondan sonra ilk günkü görüntüsüne kavuşacak. 7 ay sürecek olan yenileme çalışmalarından sonra Keyvanbey Pasajı’nın kent merkezinde daha güzel bir görüntü oluşturması hedefleniyor.

 

HAKİMİYET

 

“HÜKÜMDAR OLMALIYIZ”

GÜBRETAŞ ‘Yeşil Altın’ Gübre Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ülkemizde potansiyeli bulunan konulardaki teknolojilerin yurtdışında ithal edildiğini belirterek, “Toprak bizim, çiftçi bizim, biz bu konuda hükümdar olmalıyız” şeklinde konuştu.

 

OLAY




 YEŞİL ALTIN A DOPİNG

Türk tarımının öncü firmalarından GÜBRETAŞ, Antep fıstığında verim ve kaliteyi artıracak “Yeşil Altın” taban gübresini Gaziantep’te düzenlediği bir etkinlikle tanıttı. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Güvendi, yapılan AR-GE çalışmaları sonucu Antep fıstığı için en uygun gübre deseninin oluşturulduğunu söyledi. GÜBRETAŞ Genel Müdürü Şükrü Kutlu da bitkiye bölgeye özel ürünler ile çiftçiye destek olduklarını vurguladı.

 

GÜNCEL

 

MÜDÜRLERE ÖENMLİ TOPLANTI

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya okul müdürleriyle bir araya geldi. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan toplantıya Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, ilçe Kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, İl ve İlçe Eğitim Yöneticileri ile il genelindeki bütün okulların müdürleri katıldı.

 

TELGRAF

 

OKULLAR YARIŞACAK

 

Okul müdürleriyle bir araya gelen Vali Ali Yerlikaya Gaziantep’teki okulların çoğunun sınav başarı ortalamalarının Türkiye ortalamasının gerisinde olduğunu söyledi. Yerlikaya yeni hazırlanan sistemler okulların başarı sıralarının herkes tarafından görülebileceğini bunun da idarecilerin performanslarını ortaya koyacağını vurguladı

 

EKSPRES

CHP İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Neşet Uçar, Gaziantep’in problemlerle boğuştuğunu ileri sürerek, “Gaziantep yaşanabilir kentler arasında 40. Eğitimde 80. sıradadır.Marka kent diye ambalajlanan ve süslenerek topluma sunulan Gaziantep’in, çarpıcı çarpık acı gerçeklerini haykırmaktadır.” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR