Gündem

Gazete Manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
23-10-2015 09:10
h3>
PUSULA

ÇOK FARKLI 4 SAAT

Başbakan Ahmet Davutolu, Gaziantep’te dün dolu dolu 4 saat geçirdi. Miting yerine esnaf gezisini tercih eden Başbakan Davutoğlu, yemeni dikti, bakır işledi, baklava pişirdi, esnafla sohbet etti. OFM’de, STK’lar, sanayiciler, işçiler ve partililerle buluşan Başbakan Davutoğlu, şehit ailesini de ziyaret edip, başsağlığı diledi.


TELGRAF



GAZİANTEP’E GÜVENİYORUZ

Gaziantep’e uçakla gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde el bombasının patlaması sonucu şehit olan Ömer Kılıçoğlu’nun evini ziyaret etti. 


HAKİMİYET



İLK GÜNKÜ AŞKLA HEP BİRLİKTE

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu bir dizi ziyarette bulunmak üzere özel uçak ile Gaziantep’e geldi. Başbakan Davutoğlu ve eşini havaalanında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekilleri Abdülhamit Gül, Şamil Tayyar, Ahmet Uzer, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve partililer karşıladı.


SABAH



ANKARA KATLİAMININ EMRİNİ IŞİD’İN ’ANTEP EMİRİ’ VERDİ

Ankara’da 102 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında canlı bombaları Ankara’ya getirdiği iddia edilen şahıs, Gölbaşı’nda bir benzinlikte görüntülendi. 


EKSRES



’GAZİANTEP İÇİN ÇOK ŞEY YAPTIK’

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde işçi ve STK’larla buluştu.

Gaziantep’te miting yapmayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde işçi ve sivil toplum kuruluşları ile yemekte buluştu.


GÜNCEL



KISA AMA DOLU PROGRAM

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafı gezdi, şehit ailesini ziyaret etti Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde de işçi ve STK’larla buluştu.

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR