Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
22-10-2016 09:40
h3>
PUSULA

TEMİZLENMİYOR

Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nin otoparkı kullanılmayan tıbbı cihaz ve büro malzemelerinin hurdalığına dönüştürülmesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Gelişigüzel yığılmış olan bu malzemeler hem görüntü kirliliğine yol açıyor hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Aynı görüntü 1 yıl öncede PUSULA tarafından gündeme getirilmiş yetkililer otoparkı temizlemişti.


GAZİANTEP27



TUTUKLAMAM FETÖYE HİZMET ETMEKTİR

Gaziantep Kulübü’nün davetlisi olarak kentimize gelen eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, ŞKM’de Devlet Genel Güvenliğine Yönelik Yapılar” konulu bir konferans verdi.Avcı, farklı bir bakış açısını dile getirdi ve  "Cemaatle yolu kesişmemiş kimse yoktur. Bu insanlar suçlu değildir. Öğrenci okutuyorlar, yurt yapıyorlar diye yardım etmişlerdir. Darbenin dışında kalan insanları kazanmak lazım. Bir çok insan darbeden sonra uyandı. Bu insanları tutuklayarak örgüte hizmet ediyorsunuz" dedi.


TELGRAF



KÜBRA SEVİNCİ

Gaziantep’te kaybolan minik Hatice Kübra sokakta sağ olarak bulundu. Çocuğun bulunmasıyla büyük sevinç yaşayan mahalleli, Hatice Kübra’yı bulan gence sevgi gösterisinde bulundu.  Kübra, evinde davul zurna ile karşılandı.


HAKİMİYET



AYNI SOKAĞA BIRAKILDI

Gaziantep’te 2 gün önce kaybolmasının ardından bugün bulunan 2.5 yaşındaki Hatice Kübra Çakıroğlu, yeniden ailesine kavuştu. Kübra, evinde davul zurna ile karşılandı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Ocaklar Mahallesi 8. Sokak’ta bakkala giden ve geri dönmeyen 2.5 yaşındaki Hatice Kübra Çakıroğlu, bugün evlerinin 500 metre ilerisinde sokakta Müslüm Can isimli mahalleli tarafından bulunarak evine getirilmişti


EKSPRES



CANLI BOMBA ÇUVALCIYMIŞ

Hücre Evine Yapılan Operasyon Sonucu Kendisini Havaya Uçuranışid İn Sözde Gaziantep Sorumlusu Mehmet Kadir Cebael İn Kentte Esnafların Yanında Çuvalcı Oalrak Çalıştığı Ortaya Çıktı.


DENGE



TRAFİK PES DEDİRTTİ

 

Gaziantep’te Dün Akşam Saatlerinde Yaşanan Trafik Sıkışıklığı Bazı Ana Arterleri Neredeyse Tıkanmasına Yol Açtı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR