Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
20-09-2016 09:20
h3>
HAKİMİYET

CEZA YAĞDI!

Gaziantep İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından et ürünlerine yönelik yapılan denetimlerde hazır kıyma ve ambalajsız şekilde satışa sunulan tavuk ürünü satan işyerlerine ceza yağdı. Açıkta satılan tavuk ürünlerinden dolayı 80 işyerine toplamda 1 milyon 360 bin lira ceza yazıldı. Gaziantep İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Karayılan, denetimlerin aralıksız şekilde süreceğini kaydetti.


PUSULA



ÇİLE BAŞADI

Gaziantep’te dün yaklaşık 600 bin öğrenci okula başladı. Yaklaşık 3 bin okul servis aracı trafiğe çıktı. Gaziantep trafiği sabah saatlerinden felç oldu. Bir çok öğrenci okula, çalışanlara işe geç kaldı. Okulların açılmasıyla beraber Gaziantep’teki trafik sıkıntısı da gün yüzüne çıktı.


EKSPRES



ARAPSAÇI

Trafikte beklenen oldu. Okulların açıldığı ilk gün Gaziantep trafiği arapsaçına döndü. Şehrin bir çok yerinde trafikte ciddi yığılmalar yaşandı. Ana arterlerde uzun kuyruklar oluşurken, trafiği düzenlemeye yönelik tedbirlerin yetersizliği tepki topladı.


GÜNCEL



İYİ EĞİTİM, İYİ GELECEK

594 Bin Öğrenci: Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılının Başlaması İle Birlikte Gaziantep’te 594 Bin Öğrenci Ve 22 Bin Öğretmen Yeniden Okula Merhaba Dedi. Öğrencilerin Yaklaşık 60 Bininni Suriyeliler Oluşturuyor.


TELGRAF



CHP’YE SIĞINDILAR

Gaziantep’te FETÖ operasyonları kapsamında görevden alınan ve mağdur olduklarını iddia eden bin 600 kişi CHP’ye başvurdu. CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici ile buluşan doktor, öğretmen ve akademisyenler, “Suçlu ile suçsuzu ayırsınlar. Biz mağdur edildik” diye isyan ettiler.


GAZİANTEP27



TEDES DEVAM EDECEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kaldıracaklarını açıkladığı TEDES hakkındaki gelişme dün meclis toplantısında ortaya çıktı.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR