Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri... Gazeteler ne yazdı? İşte manşetler...

Gazete manşetleri
16-08-2016 09:07
Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

PUSULA

AÇIK İHBAR

GTO’nun 2013 seçimlerine yönelik, şok bir iddia geldi. Seçimde, Eyüp Bartık ve ekibi, başkanlığı kazanırken, meclis başkanlığını ise kaybetmişti. Cezaevinde bulunan GTO Meclis Başkanı Ali Yener’in oğlu ve avukatı Tanzer Yener, seçime yönelik şok iddiada bulundu. Yener, seçimi paralel yapıya karşı kazandıklarını açıklayınca, “Kaybeden liste FETÖ’cü mü” sorusu gündeme geldi.

HAKİMİYET

MEZRALARIN EZANI SUSTU

Şahinbey ilçesinin bazı köylerine bağlı mezraların merkezi ezan sistemi Sof Dağı’nda bulunan vericinin elektrik borcundan dolayı 10 gün önce sustu. Çok sayıda mezrada bulunan merkezi ezan sisteminin elektrik borcundan dolayı ezanın okunmaması karşısında vatandaşlar isyan etti. Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, “Elektrik borcundan haberimiz yoktu. Bu nedenle mezralarda merkezi ezan sisteminin durması bizleri üzdü” diye konuştu.

EKSPRES

E DEVLET DEĞİL, E ÇİLE

Üniversite kayıtları için gerekli olan e-devlet şifresini almak isteyen öğrencilerin, Gaziantep merkez PTT’de oluşturduğu yoğunluk çileye dönüştü. Çok sayıda genç şifre için başvururken, bir de PTT merkezinde sistemin olmaması, işlemleri daha da uzattı.

GÜNCEL

PKK/KCK OPERASYONU

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 18 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR