Spor

Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanında

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor ile ligde 7. kez karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanında
23-01-2021 17:06

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray yarın saat 16.00'da deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan haftalarda sarı-kırmızılılar 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle aldığı 36 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Malatya ekibi ise 7 galibiyeti 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 27 puan ve averajla 9. sırada yer alıyor.

Ligde 7. randevu

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 6 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 3 defa rakibini mağlup ederken, 2 kez de Malatya temsilcisi sahadan 3 puanla ayrıldı. 1 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan'ın 8 golüne, Yeni Malatyaspor 5 golle yanıt verdi.İki takım arasında son olarak Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Galatasaray rakibini penaltılarla elemişti.Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanında kazamadı. Sarı-kırmızılılar, ligde Malatya'da oynanan 3 mücadelede 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR