Spor

Fırsat transferi Aleix Vidal

Savunmanın sağına takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Sevilla'dan bonservisini alan İspanyol sağ bek Aleix Vidal'e 3 yıllık teklif yaptı.

Fırsat transferi Aleix Vidal
06-06-2021 21:41

Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe savunmanın sağı için ilk resmi girişimini yaptı.

Başkan Ali Koç'un hafta içinde yaptığı medya toplantısında fırsat transferi için işaret ettiği mevkilerden birisi olan sağ bek için rota İspanya'ya çevrildi.

Fenerbahçe, Sevilla'dan bonservisini alan İspanyol oyuncu Aleix Vidal'e 3 yıllık teklif yaptı. 31 yaşındaki oyuncu düşünmek için süre istedi.

ÇİN'DEN DE TEKLİFLER GELDİ

Aleix Vidal, Fenerbahçe'nin teklifini düşünürken Sarı-Lacivertli kurmaylar da İspanyol futbolcunun menajerini yakın markaja almış durumda. Vidal'e F.Bahçe dışında Çin'den tekliflerin olduğu ifade ediliyor.

İspanyol sağ bekin ismi bir ara Galatasaray ile de anılmış ancak seçim süreci nedeniyle ciddi bir adım atılamamıştı.

3 SEZON BARCELONA'DA OYNADI

Sevilla ile 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın bonservisini eline alan Aleix Vidal, sağ bek dışında orta sahanın sağında da görev yapabiliyor.

1.77 boyunda olan Vidal, 1 kez İspanya Milli Takım formasını sırtına geçirdi. Vidal, 2015 ile 2018 yılları arasında Barcelona forması giymişti. Güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro. (Takvim)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR