Siyaset

Fatma Şahin: Dünya küresel bir sorunla karşı karşıya'

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nde düzenlediği basın toplantısında, “Dünya küresel bir sorunla karşı karşıya. Her ülke küresel sorunla kendi ulusal mücadelesini veriyor, kendi vatandaşl

Fatma Şahin: Dünya küresel bir sorunla karşı karşıya'
28-05-2021 19:11

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, davet edildiği OECD Kapsayıcı Büyüme İçin Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonunun toplantısı nedeniyle bulunduğu Paris'te temaslarını sürdürüyor. OECD Kapsayıcı Büyüme İçin Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonu'na (Champion Mayors), Türkiye'den davet alan ilk belediye başkanı olan Fatma Şahin, Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nde basın toplantısı düzenledi.

Paris'teki temaslarını anlatan Şahin, “OECD, Türkiye'nin yıllardır içinde olduğu, bütün kıtaların temsil edildiği ABD, Amerika ve Asya ülkelerinin temsil edildiği çok önemli çatı kuruluş. Ekonomi başta olmak üzere kapsayıcılık gibi çok önemli projelerin hayata geçirildiği, Türkiye'nin içinde olduğu önemli bir çatı kuruluş” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR